Fahrettin Koca Açıkladı: İşte Bugünkü Türkiye Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamasında, Türkiye'deki coronavirüs salgınında son durumu ve son 24 verilerini paylaştı.

Fahrettin Koca Açıkladı: İşte Bugünkü Türkiye Koronavirüs Tablosu

Koronavirüs tablosu açıklandı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada bugünün koronavirüs verilerinin copvid19.saglik .gov.tr adresi üzerinden açıklandığını duyurdu.

İşte Türkiye 17 Ekim 2020 Cumartesi koronavirüs tablosu:

Dünkü corona virüs tablosu için TIKLAYIN

YENİ KISITLAMA - SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Geçtiğimiz gün bilim kurulu sonrası konuşan Bakan Koca, "Herhangi bir kısıtlama, sokağa çıkma yasağı düşünmüyoruz. Özellikle Avrupa'da son haftalarda giderek arttığını biliyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha da artacağı kanaatini taşıyorum. Bizim dışımızdaki ülkeler tedbir almıyor. Maske uygulamaları bazı ülkelerde daha yeni yeni devreye girmeye başladı. Biz kaç aydır yaygın olarak kapalı ve açık ortamlarda uygulama zorunluluğu getirmiştik." dedi.

VAKALARIN ARTTIĞI 5 ŞEHİR

Dün bir açıklamada bulunan Bakan Fahrettin Koca, "İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş ve Denizli 'de vaka artışı var. Bu illerde de tedbirlerin arttırılması gerekiyor."  dedi.