Erdoğan Açıkladı: İşte Koronanın Olmadığı Tek Şehir

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada koronavirüsün uğramadığı tek şehri kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan Açıkladı: İşte Koronanın  Olmadığı Tek Şehir

Son dakika : Koronanın olmadığı tek şehir.

AK Parti Büyük Kongresi öncesi dışarıda bekleyen kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında kar yağışının mikropları bitirmesi dileğiyle başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Hamdolsun şu ana kadar, kurulduğumuzdan bu yana son olarak üye kayıtlarını istediğimde, üye kayıt sayımız 13 milyon 500 bine ulaştı. Bırakın Türkiye'yi, dünyada böyle bir siyasi parti yok. Hamdolsun 1 milyonu aşkın genç üyesiyle yaklaşık 5 milyonu aşkın kadın üyesiyle ve bunun dışında da ana kademe üyesiyle dünyada bir başkası yok. Türkiye'de zaten yok. Artık önümüzde ne var, 2023 var. 2023'e hazır mıyız? 2023'e, bugün yapacağımız tüzük tadilatıyla 50 kişilik bir MKYK değil, şimdi 75 kişilik MKYK ile yola devam edeceğiz. Ayrıca 'yedek' diye bir ifade var. O da 35 kişi ama onlar yedek olarak kalmayacak. Onlar da aynen 35 kişiyle beraber asıl üyeler gibi çalışacaklar."

VİRÜSÜN UĞRAMADIĞI TEK ŞEHİR

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsün uğramadığı tek şehrin Şırnak olduğunu söyledi.