Düğünler 1 Haziran Sonrasında Başlayacak mı?

Koronavirüs pandemisinde 17 Mayıs itibariyle tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından düğünlerin ne zaman başlayacağı merak konusu haline gelmişti.

Düğünler 1 Haziran Sonrasında Başlayacak mı?

Düğünlerle ilgili kademeli normalleşme sürecinin ilk etabında herhangi bir izin çıkmazken, 1 Haziran sonrasında ise tedbirlere uyumla birlikte düğünlere müsaade edilebileceği iddia ediliyor.

Koronavirüs pandemisinde ülkemizde vaka sayılarının 60 bine dayanması ve 400'ün üzerinde günlük can kayıplarının meydana gelmesiyle birlikte tam kapanmaya gidilmiş, Ramazan Bayramını da kapsayan 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme süreci başlamıştı.

Aşı tedariki konusunda da gerekli adımların atılmasıyla birlikte Haziran ayından sonra daha normal bir sürecin başlaması beklenirken, ilgili süreçte düğünlere de sınırlı sayıda misafir ve kurallara uyumla beraber izin verilmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin resmi açıklamalar geldikçe siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Düğünlerle ilgili son gelişmeleri takip etmek için Türkiye'nin lider haber uygulamalarından Kamu Bülteni'nin mobil uygulamalarını ücretsiz indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.