Düğün Davetiyesinde 'Koronavirüse' Dikkat Çekmişti! Düğününden 2 Ay Sonra Öldü

Ordu'nun Kumru ilçesinde 2.5 ay önce düğün davetiyesinde , 'Sağlığımız için maskemizi takıp, sosyal mesafemizi koruyalım' yazarak davetlileri koronavirüse karşı uyaran 28 yaşındaki Tarık Kul, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Düğün Davetiyesinde 'Koronavirüse' Dikkat Çekmişti! Düğününden 2 Ay Sonra Öldü

Kumru ilçesine bağlı Akçedere Mahallesi'nde yaşayan Tarık Kul, önceki hafta rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ordu devlet hastanesinde tedavi altına alınan genç adam geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti.

Çocuğunun bilinen sağlık sorunu olmadığını, 2.5 ay önce evlendiğini söyleyen baba Hüseyin Kul, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sözler, boğazımda düğümleniyor, Rabbim kimseye bu acıyı vermesin. Birden hastalanınca hastaneye götürdük. Tetkikler gerçekleştirildi ve en sonunda durumu iyi değil diye Ordu Devlet Hastanesi'ne gönderdiler. Şimdiye kadar hiç sıkıntısı yoktu, yaklaşık bir ay önce dişinde bir apse olmuştu ve aile hekimine gitmişti. Oğlum antibiyotik kullanmaya başladı. 2 buçuk ay önce düğününü yaptık, elinin kınası daha solmadı. Rabbim bu virüs iletini, milletin başından defeder inşallah. Ben yandım başkası yanmasın" diye konuştu.