'Doğuştan Sosyal Mesafeli Biriyim' Diyen Ünlü Oyuncu Yine Maskesiz Görüldü!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur yine maskesiz görüntülendi.

'Doğuştan Sosyal Mesafeli Biriyim' Diyen Ünlü Oyuncu Yine Maskesiz Görüldü!

Bebek Grandpa isimli mekanda erkek arkadaşıyla görüntülenen ünlü oyuncu Merve Boluğur, kırmızı ruh ve derin dekolteli mini elbisesiyle dikkatleri üzerine çekerken, daha önce maskesiz görülmesinin ardından basın mensuplarının sorularına, 'Ben mesafeleri olan biriyim, doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum' şeklinde yanıt vermişti.

Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Bebek'te erkek arkadaşıyla görüntülendi. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, yarım saat mekanda takıldıktan sonra garsondan hesabı isteyen ve cüzdanından kredi kartını çıkaran Boluğur'a arkadaşı engel olarak hesabı ödedi. 

"MESAFELERİ OLAN İNSAN"

Mekandan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde magazincilerin maske konusundaki eleştirilerine maruz kalmış, burada sosyal mesafe şakasıyla yanıt vermişti. Kendisinin doğuştan sosyal mesafeli biri olduğunu söyleyen Merve Boluğur, bu yüzden maske takmadığını söylemişti. Ünlü oyuncunun, "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum" şeklindeki yanıtı sosyal medyada büyük tartışma konusu haline gelmişti.