Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması: Bu Süreçten Alnımızın Akıyla Çıktık! Ama Her Şey Bitmiş Değil...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı 3. pist açılış töreninde koronavirüs salgınınına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması: Bu Süreçten Alnımızın Akıyla Çıktık! Ama Her Şey Bitmiş Değil...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık alanında yapılan yatırımlar açılan hastaneler sayesinde ülkemizin koronavirüs salgınından en düşük hasarla çıktığını belirtirken, her ne olursa olsun sosyal mesafe , maske ve hijyenin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi.  Bunların yapılmaması halinde eskiye dönüşün kaçınılmaz olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının ardından Türkiye'nin küresel düzeydeki hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğini kaydetti.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Gelişmiş ülkelerin dahi pek çok hususta çaresiz kaldıkları süreçte biz hamdolsun alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Elbette her şey bitmiş değil. Buradan bu vesileyle milletimize tekrar seslenmek istiyorum. Lütfen maske, temizlik , sosyal mesafeye dikkat edelim. Buna dikkat etmezsek sıkıntılarımız devam eder. Maske olayına, mesafe olayına, temizliğe dikkat edersek bu süreci Allah'ın izniyle çok kısa zamanda atlatırız. O eski huzurlu günlerimize yeniden döneriz diyorum. Salgın döneminde iyice belirginleşen avantajlarımızı hedeflerimize ulaşmanın aracı haline getirmek için gece gündüz çalışacağız. Geçmişte Türkiye küresel düzeydeki büyük dönüşüm dönemlerini vizyonsuz siyasi kadrolar ve iç hesaplaşmalar nedeniyle değerlendirememiştir. İnşallah bu sefer öyle olmayacak. Her ne kadar birileri yine ülkemizi istikrarsızlık bataklığına çekmek istese de buna fırsat vermeyeceğiz.

DETAYLAR GELİYOR...