Çin, Virüsün Etkisini Azaltacak Aşıyı Buldu

Çin'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre koronanın çıktığı Çin, kış aylarında salgını azaltacak yeni bir aşıyı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Çin, Virüsün Etkisini Azaltacak Aşıyı Buldu

Son dakika : Çin aşıyı piyasaya sürüyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona salgını ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Salgının başlangıç yeri olan Çin 'den gelen son dakika haberine göre ülke, salgının kış aylarında etkisini kırmak ve yeni dalgaların önüne geçmek için yeni bir grip aşısını piyasaya sürüyor. 

SON TESTLER BAŞARILI

Çin Ulusal Eczacılık Grubu (CNPG) tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, üzerinde çalışılan   grip aşısının son testlerinin başarılı geçtiğini ve piyasaya çıkmaya hazır olduğunu dünya kamuoyuna duyurdu. 

SONBAHAR'DA SALGININ HIZINI KESMEK İÇİN

Çin Ulusal Eczacılık Grubu 'nun aşı ile ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşan sonbahar aylarıyla grip hastalığının koronavirüsle etkileşimi konusunda endişe yaşadıklarını ve grip aşısı üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Yetkililer, yaklaşan sonbaharda kullanılmak üzere yeni bir "grip" aşısının bugünden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA