CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Hastaneye Kaldırıldı

Koronavirüse yakalanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın tedavisine hastanede devam edileceği öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Hastaneye Kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili ve G. Başkan Yardımcısı Ağbaba, 28 Kasım'da koronavirüse yakalanmasının ardından evinde karantina sürecine başlamıştı. Karantinadaki Ağbaba'nın ciğerlerde tutulum ve kalp çarpıntısı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, tedavisine burada devam edileceği öğrenildi. Kortizon ve ilaç tedavisi uygulanan CHP'li Ağbaba'nın Pazar günü çekilecek tomogrofisine göre tedavi yöntemiyle ilgili kararların verileceği kaydedildi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Ağbaba'nın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Veli Ağbaba’yı hastanede ziyaret ettim. Kovid-19 nedeniyle akciğerlerinde oluşan tutulumdan dolayı tedavisi hastanede devam ediyor. Ziyaretler yasak, herkese selamları var en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.