Bugünün Koronavirüs Tablosu Açıklanıyor-İşte Dünkü Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca birazdan coronavirüs Türkiye tablosunu açıklayacak. Bakan Koca pandemide son durumu duyuracak. İşte önceki günkü corona tablosu.

Bugünün Koronavirüs Tablosu Açıklanıyor-İşte Dünkü Vaka Sayısı

15 Ağustos corona tablosu açıklanıyor.

Sağlık Bakanlığı 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü coronavirüs tablosunu birazdan açıklayacak. Vaka sayısının kaç olacağını merak eden vatandaşlar bugünün corona tablosunun ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , her gün akşam saatlerinde coronavirüs tablosunu açıklıyor. Bakan Koca tabloyu sosyal medya hesabı üzerinden duyuyor. Birazdan corona tablosu açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. 

DÜNKÜ CORONA TABLOSU

Önceki gün yayımlanan coronavirüs tablosu şu şekildeydi:

"En yüksek test sayısına ulaştık. AĞIR HASTA sayımız 656’ya yükseldi. Veriler, yaşı veya hastalığı sebebiyle risk grubunda olup, COVID-19’a yakalananların sayısında artış olduğunu gösteriyor. Dışarda risk alıp, eve taşımayın. 1 hasta, hasta bir AİLE demek."

Bakan Koca daha sonra yaptığı açıklamada ise , "Dünkü Yeni Hasta Sayısı: 1.226 Ağır Hasta Sayısı: 656 Ağır hastalara virüs, genellikle, hastalığı hafif veya belirtisiz yaşayanlardan geçiyor. Ağır hastaların neler yaşadığını, yaşamadan bilemezsiniz. Sıcak da olsa maskenizi takın, zorlansanız da mesafe kuralına uymaya çalışın." dedi.

Koronavirüsün en çok bulaştığı yerler: