Bugünkü Korona Tablosu Açıklanıyor 15 Temmuz 2020 İşte Dünkü Corona Tablosu ve Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'n ın 15 Temmuz 2020 corona tablosunu açıklaması bekleniyor. Peki corona tablosu ne zaman açıklanacak? Bugünkü vaka sayısı kaç? İşte son bilgiler.

Bugünkü Korona Tablosu Açıklanıyor 15 Temmuz 2020 İşte Dünkü Corona Tablosu ve Vaka Sayısı

Korona tablosu yayımlanıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'nın 15 Temmuz 2020 Çarşamba tarihli koronavirüs tablosunu açıklaması bekleniyor. Türkiye genelinde vatandaşlar, 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü kaç kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını , kaç corona hastasının iyileştiğini ve coronada son 24 saat içinde hayatını kaybdenlerin sayısını araştırmaya başladı.

FAHRETTİN KOCA 'NIN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Her gün akşam saatlerinde corona tablosunu açıklayan Bakan Fahrettin Koca, bugünkü vakaları henüz açıklamadı. Önümüzdeki dakikalarda corona tablosunun açıklanması bekleniyor. Tablo açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin.

14 TEMMUZ CORONA TABLOSU

14 Temmuz tarihine ait korona tablosu şu şekilde:

"TEKRAR 1.000’İN ALTINDAYIZ. 33 gün sonra ilk kez. 11 Haziranda 987 olan yeni vaka sayısı ertesi gün 1.195’e çıkmıştı. Şu an yarını bilmiyoruz. Şimdi alacağımız tedbirlerin sonucunu ortalama 7 gün sonra göreceğimizi biliyoruz. Bugünü tekrar aramayalım. "