Bir Milletvekili 45 Defa Korona Testi Yaptırdı

Son dakika haberi: Hürriyet 'te yer alan bilgiye göre bir milletvekilinin 45 defa corona testi yaptırdığı öğrenildi.

Bir Milletvekili 45 Defa Korona Testi Yaptırdı

Son dakika haberi: Bir milletvekili tam 45 defa korona testi yapmış.

Hürriyet Gazetesi 'nde bugün flaş bir haber yer aldı.  Nuray Babacan bugün kaleme aldığı yazısında bir milletvekiliinin Mart ayındAN bu yana 45 defa korona testi yaptırdığını söyledi.

Korona testlerine ulaşma sorunun yaşandığı bugünlerde bazı isimlere yapılan ayrıcalıklar gündeme geliyor. Hürriyet 'te yer alan haberde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu 'nun bir ayda 8 test yaptırdığını söyledi. Bu açıklama tepki çekerken 

250 VAKA

Babacan, Meclis'te düzenli ve hızlı yapılan Covid-19 testleri için PCR testi cihazı kurulduğunu ve Meclis içerisinde yapılan testler, başka yerlere gönderilmeden kısa sürede sonuç alındığını aktarırken, son verilere göre, 250'ye yakın personelde pozitif vaka saptanmış olduğu bilgisini aktardı.

Nuray Babacan şu ifadeleri kullandı: "Özellikle iktidar partisinde, Cumhurbaşkanlığı ve partide yapılan her toplantı öncesi test yaptırma zorunluluğu var. Bir parti yöneticisi oturup şimdiye kadar kaç test yaptırdığını hesapladı ve 45 kez test olduğu ortaya çıktı. Arkadaşlarına gerekçesini anlatmak zorunda kalan vekil, "Cumhurbaşkanlığındaki her toplantıya gittiğimizde, genel merkezdeki her çalışma öncesinde test yaptırıyoruz. Ben ayrıca seçim bölgemdeki toplantılardan döndükten sonra evdekilere virüs taşıma korkusuyla ayrıca test yaptırıyorum" derken, birçok arkadaşının kendisiyle aynı durumda olduğunu söyledi."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA