Bill Gates Açıkladı: "Korona Bitmeden Milyonlarca Kişi Ölecek"

Son dakika haberi: Microsoft'un Kurucusu Bill Gates, koronavirüs bitmeden milyonlarca kişinin hayatını kaybedeceğini söyledi.

Bill Gates Açıkladı: "Korona Bitmeden Milyonlarca Kişi Ölecek"

Bill Gates 'ten açıklama: Milyonlarca kişi ölecek.

Koronavirüs salgınını ortaya çıkmasından sonra her açıklaması gündem olan dünyaca ünlü bilgisayar şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, yıllar önce yaptığı açıklamasında salgın hastalıklarla ilgili önemli ifadeler kullanmıştı. Bundna 5 yıl önce, 2015 yılında açıklama yapan  Gates, salgın hastalıklar nedeniyle 10 milyondan fazla insanın ölümüne neden olabileceğini söyledi.

BİLL GATES İNSANLARA MİKROÇİP TAKACAK İDDİASI

Korona salgını sonrası aşıyı bulacağı ve aşı ile milyonlarca kişiye mikroçip takacağı iddiaları Bill Gates 'e soruldu. Bill Gates bu iddiayı reddetti. 

VİRÜS ORTADAN KALKMADAN ÖNCE MİLYONLARCA KİŞİ ÖLECEK

The Economist adlı basın kuruluşuna açıklamalarda bulunan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koronavirüs ortadan kalkmadan önce milyonlarca insanın hayatını kaybedeceğini söyledi. 

"VİRÜS KAYNAKLI OLMAYACAK"

Bill Gates açıklamasının devamında, virüs salgını bitmeden meydana gelecek bu ölümlerin virüsten kaynaklanmayacağını, salgının sağlık sistemleri ve ekonomiler üzerindeki baskısından meydana geleceğini söyledi.

"BİDEN GELSE DE DÜZELMEZ"

Karantina önlemlerinin diğer hastalıkların tedavisine engel olduğunu ifade eden Gates, bu durumun HIV ve sıtma hastalıklarıyla mücadele eden ülkeleri etkileyeceğine dikkat çekti.

ABD'de yapılacak 3 Kasım başkanlık seçimlerine işaret eden Gates, Demokrat Joe Biden seçilse bile işlerin yoluna girmeyeceğini sözlerine ekledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA