Aynı Aileden 6 Kişi Koronadan Öldü: Koronadan İlk Ölenin Tabutu Açıldı İddiası

Rize'de meydana gelen olayda aynı aileden 6 kişinin koronavirüs nedeniyle 1 ay içinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Gelen son dakika bilgisinde şok iddia ortaya atıldı.

Aynı Aileden 6 Kişi Koronadan Öldü: Koronadan İlk Ölenin Tabutu Açıldı İddiası

Aynı aileden 6 kişi koronadan öldü: Şok iddia gündeme geldi.

Rize'de meydana gelen olayda aynı aileden 6 kişinin koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 1 ay içinde aynı aileden 6 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası yapılan açıklamada, koronadan ölen ilk kişinin cenazesinde tabutun açıldığı iddia edildi.

Burak Genç isimli kişi, bundna 1 ay önce İstanbul'da Koronavirüse yakalandı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  24 yaşında hayatını kaybeden gencin cebaesi Rize Güneysu İlçesi'ne bağlı Gürgen köyüne getirildi ve toprağa verildi. Daha sonra 49 yaşındaki Muhammet Genç koronaya yakalandı ve hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden baba Muhammet Genç'in cenazesi  ise oğlunun yanına defnedildi. Daha sonra Burak Genç'in amcası 54 yaşındaki İbrahim Genç 'te korona nedeniyle yaşamını yitirdi. 

CENAZEYE KATILAN 12 KİŞİ KORONAYA YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre koronadan hayatını kaybeden Burak Genç'in cenazesine katılan 12 kişinin koronaya yakalandığı , bu 12 kişiden Bünyamin Genç'in 1 Aralık günü hayatını kaybettiği, hastalığı kendisinden gizlenen 58 yaşındaki Ali Genç'in ise 11 Aralık günü hayatını  kaybettiği öğrenildi. 53 yaşındaki Fatma Duman ise 17 Aralık günü koronaya yenik düştü.

GENCİN TABUTUNUN AÇILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Hem komşuları hem de dün toprağa verilen Fatma Duman'ın akrabası olan Mevlüt Duman isimli kişi yaptığı açıklamada Burak Genç'in cenazesinin açıldığı ve o sırada orada olan 12 kişinin de koronaya yakalandığı iddia edildi. Açıklamada ,  "Torunu vefat etmişti, oradan hastalık mı ne bulaştıysa burada hastanede yattı. 14 gün üzerine dün sabah kendisini kaybettik. Bir aileden 6 kişi hayatını kaybetmiş oldu. Burak Genç vefat ettiğinde tabutun açıldığını duyduk. Aslı astarı var mı bilmiyoruz. Komşularımız öyle söyledi ama biz görmedik tabii ki. Bir tane daha hastamız var, onun da durumu ağır. İstanbul'da tedavi görüyor. Fatma Duman'ın kız kardeşi" denildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA