AVM'lerle İlgili Yeni Karar da 20 Kasım'da Yürürlüğe Girecek

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs genelgesi çerçevesinde, restoranların saat 10.00 ile 20.00 saatlerinde sadece paket servis veya gel-al şeklinde hizmet vermesine karar verildi.

AVM'lerle İlgili Yeni Karar da 20 Kasım'da Yürürlüğe Girecek

Tedbirlere ilişkin genelgede merak edilenlerden birisi de AVM içerisindeki işletmeler olmuştu. AVM'lerdeki kafe, restoran ve lokantalarda da aynı uygulama hayata geçecek.  AVM'lerdeki kafe, lokanta ve restoran gibi yeme içme yerlerinin bulunduğu alanda masalar kaldırılacak. AVM içindeki ilgili iş yerleri sadece 10.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verebilecek. Bakanlık tarafından yayımlanan genelgeye göre tedbirler 20 Kasım itibariyle hizmete alınacak.

Bu kapsamda, 20 Kasım saat 20.00'den itibaren, market, berber, kuaför, güzellik merkezleri, sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe, elektronik oyun salonu, bilardo salonu, lokal, çay bahçeleri, halı saha ve sokağa çıkma konusundaki yeni düzenlemeler hayata geçecek. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgilendirmeye İçişleri Bakanlığı'nın resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.