Akdeniz Üniversitesi'nde Corona Şoku: 5 Personel Yakalandı

Akdeniz Üniversitesi'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre üniversitede görev yapan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve bir personel coronaya yakalandı.

Akdeniz Üniversitesi'nde Corona Şoku: 5 Personel Yakalandı

Akdeniz Üniversites i'nde korona şoku.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ceyin Cerrahisi Bölümü' nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bu bölümde görev yapmakta olan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve bir personelin coronaya yakalandığı öğrenildi. Genel durumları iyi olduğu öğrenilen personeller için tedavi ve evde izolasyon sürecinin başladığı açıklandı.

Rektörlük tarafından konu ile ilgili bir yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada küresel boyutta devam eden corona salgınının tehlikesinin hala devam ettiğine yer verilirken , normalleşme sürecine uygun şekilde alınan önlemler eşliğinde AÜ Hastanesi'nde de kentin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmet sunumunun salgının başlangıcından bu yana sürdürüldüğü kaydedildi.

Açıklamanın devamında, alınan tüm tedbirlere rağmen sağlık personellerinde sıkça görülen corona enfeksiyonunun hastanede görüldüğüne , hastane beyin cerrahisinden 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve bir personelde de tespit edildiği bilgisi paylaşıldı.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel durumları iyi olan meslektaşlarımız ve personelimizle ilgili tedavi ve evde izolasyon süreci başlatılmıştır. Hastanemizde tüm birimlerde sağlık hizmeti sunumu gerekli tüm önlemler eşliğinde devam etmektedir."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA