AK Partili Milletvekilinden Korkutan Açıklama: Kurallara Uymadan Devam Edersek Malesef...

Çorum Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'daki koronavirüs vakalarının artışına vurgu yaparak, kurallara uyulmaması halinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de yetersiz kalacağını söyledi.

AK Partili Milletvekilinden Korkutan Açıklama: Kurallara Uymadan Devam Edersek Malesef...

AK Parti Çorum İl binasında basın toplantısı düzenleyen Çorum Milletvekili Ceylan, pandemi sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Koronavirüs salgınında kurallara uyumun büyük önem arz ettiğini, kurallara uyulmaması halinde daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalınacağını söyleyen Ceylan, "Şu anda iki elin parmaklarının 4-5 katı hasta yatışı oluyor. Bu rakam az değil. Şuna dikkat çekmek isterim bu rakamlar hasta yatışı pozitif vaka değil. Günlük yatan hasta sayıları ile ne kadar dayanabiliriz bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.İlk kez bununla ilgili açıklama yapıyorum. Çorum şuanda hiç iyi durumda değil. Çorum iyiye gitmiyor. Çorum Türkiye'de en çok vakası olan ilk 3 il arasına girmek için adeta koşuyor. Bu üzücü durum" ifadelerini kullandı.