Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Koronavirüsü Atlattı

Bakan Selçuk, eşiyle birlikte yaptırdığı son testin negatif çıktığını duyurdu. Koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gören Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından bilgilendirme yaptı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Koronavirüsü Atlattı

Bakan Selçuk, eşi ve kendisinin son testinin negatif çıktığını belirterek, "Eşimin ve benim son yaptırdığımız Kovid-19 test sonucumuz negatif çıktı, hamdolsun. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere geçmiş olsun dileklerini ve dualarını esirgemeyen sevgili kabine arkadaşlarıma, Sayın milletvekillerimize, sendikalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkanlarına, değerli medya mensuplarına ve Türkiye'nin dört bir yanından gönderdikleri mesajlarla güç veren tüm dostlara en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Koronavirüsle mcüadele sürecinde tüm sağlık personeli, ve Sağlık Bakanı'na teşekkürlerini ileten Bakan Selçuk, ayrıca şu ifadelerin yer aldığı bir mesaj paylaştı: 81 ilimizdeki tüm çalışma arkadaşlarımın desteğini ise tarif etmem mümkün değil. Kah tebessüm ettirip kah duygulandırdınız. İyi ki varsınız. Bu denli özverili çalışan bir teşkilatla milletimize hizmet etme mutluluğunu yaşatan Rabbime şükürler olsun. Virüsün her an bulaşabildiğini unutmadan, tüm kurallara harfiyen uyarsak daha sağlıklı günlere hep beraber ulaşacağız inşallah. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam..