Acı Haber: 8 Aylık Hamile Genç Kadın, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Koronavirüs nedeniyle bir acı haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre Kocaeli Kartepe 'de 38 yaşındaki hamile bir kadın , yakalandığı koronavirüs nedeniyle kurtarılamadı. Sevindiren haber ise, genç kadının karnındaki 8 aylık bebek ameliyatla kurtarıldı.

Acı Haber: 8 Aylık Hamile Genç Kadın, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Son dakika : Hamile kadın korona nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli 'den bir son dakika haberi geldi. Kartepe ilçesinde yaşamakta olan ve  kocası ile birlikte korona virüse yakalanan 8 aylık hamile kadın, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Genç kadının bebeği ise ameliyatla kurtarıldı.

Kocaeli 'den alınan son dakika bilgilerine göre , Kartepe 'de yaşamakta olan Recep Aydın isimli kişi ile 38 yaşındaki hamile eşi Betül Aydın rahatsızlandı. Korona semptomları gösteren çift  hemen hastaneye başvurdu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen çiftin burada yapılan tetkiklerinde ikisinin de koronavirüse yakalandığı , virüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Hemen karantina altına alınan çiftin tedavisine başlandı. 

KRONİK RAHATSIZLIĞI VARDI.

Çiftten kronik rahatsızlığı olan Betül Aydın 'ın durumu ağırdı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Betül Aydın 'ın kronik bronşit hastası olduğu bildirildi. 38 yaşındaki hamile kadın ,yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Hemen ameliyata alınan kadının karnındaki 8 aylık bebek ise sağ şekilde kurtarıldı. 

Kuvöze alınan bebek , hemen İstanbul 'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı ve burada bakımına devam ediliyor. 

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Betül Aydın'ın cenazesi,  yapılan işlemler sonrası, Kartepe ilçesinde bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Betül Aydın'ın eşi Recep Aydın'ın ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA