7 Haziran Koronavirüs Güncel Tablosu Yayımlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 7 Haziran koronavirüs güncel tablosunu paylaşarak çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Bakan Koca, 7 Haziran Koronavirüs Güncel Tablosuna ilişkin, "FİLYASYON ÇALIŞMALARINDA, “Geçmiş olsun” ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Yeni iyileşen hasta sayımız, 2.647. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor. http://covid19.saglik.gov.tr" değerlendirmesini yaptı.

7 Haziran Koronavirüs Güncel Tablosu Yayımlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika açıklamaları art arda geldi. Sağlık Bakanı Koca, 7 Haziran 2020 koronavirüs vaka tablosunu paylaşarak filyasyon çalışmalarında bir ilde geçmiş olsun ziyareti nedeniyle 190 kişiye koronavirüs bulaştığı, bir başka ilde ise asker uğurlamasında 58 kişinin koronavirüse yakalandığının belirlendiğini söyledi. Sağlık Bakanı, tedbirin azalmasıyla tehditin de arttığını söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasında şu ifadeler görüldü:

FİLYASYON ÇALIŞMALARINDA, “Geçmiş olsun” ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Yeni iyileşen hasta sayımız, 2.647. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor. http://covid19.saglik.gov.tr