6 Kasım Koronavirüs Tablosu Yayımlandı! Türkiye'de Son Durum...

Sağlık Bakanlığı 6 Kasım 2020 koronavirüs tablosunu paylaştı. 5 Kasım'da koronavirüs nedeniyle kaç kişi ölmüş, kaç yeni hasta tespit edilmişti? Detaylar ve çok daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

6 Kasım Koronavirüs Tablosu Yayımlandı! Türkiye'de Son Durum...

Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs ile ilgili güncel bilgileri paylaştığı resmi sayfasından 6 Kasım'a ilişkin tablo yayımlandı. Bakanlığın, "https://covid19.saglik.gov.tr/" adresinden yayımlanan tabloya göre Türkiye'de son durum şu şekilde:

SAĞLIK BAKANI'NDAN DEĞERLENDİRME:

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bugün tespit edilen 2 bin 311 yeni hasta olduğunu, ağır hasta sayısındaki yükselişin sürdüğünü belirterek, "Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın. http://covid19.saglik.gov.tr" değerlendirmesinde bulundu.

DÜNKÜ TABLO NASILDI?

5 Kasım 2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı'nca yayımlanan koronavirüs tablosunda 81 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, ülkemizdeki hasta sayısının 386 bin 820'ye yükseldiği belirtilmiş, toplam can kaybının ise 10 bin 639 olduğu kaydedilmişti. Dünkü tabloda tespit edilen hasta sayısı 2 bin 311 olurken, iyileşen hasta sayısı 1714 olarak kayıtlara geçmiş, toplam test sayısı 14 milyon 700 bin 951 olmuştu. Sağlık Bakanı Koca, 5 Kasım tablosunun ardından, "Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın. http://covid19.saglik.gov.tr" değerlendirmesini yapmıştı.