44 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti! Güvenlik-İş'ten Başsağlığı Mesajı

2019'un Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan koronavirüs dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olurken, Türkiye'den de acı haberler gelmeye başladı.

44 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti! Güvenlik-İş'ten Başsağlığı Mesajı

Özel bir bankada çalıştığı belirtilen K.S. isimli 44 yaşındaki güvenlik görevlisinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Türk-İş 'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası, hayatını kaybeden güvenlik görevlisiyle ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Güvenlik İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu'nun imzasını taşıyan mesajda, "Ülkemizde de görülmeye başlanan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan meslektaşımızın bu hafta başında yapılan test sonuçları pozitif çıkmış ve hastanede kendisi tedavi altına alınmıştı. 44 yaşındaki meslektaşımız K.S'nin verdiği yaşam mücadelesini kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Meslektaşımıza Allah'tan Rahmet acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

,

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı da sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Çağırıcı, "Özel bir banka'da çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşımızın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik, Rabbim mekanını cennet eylesin,ailesine ve sevenlerine sabır versin." ifadelerini kullandı.