23 Yaşındaki Genç İTÜ'lü Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

İstanbul 'dan acı haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 23 yaşındaki İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümü öğrencisi Emircan Kılıçkaya 'nın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

23 Yaşındaki Genç İTÜ'lü Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Acı kayıp: İTÜ'lü genç koronadan hayatını kaybetti.

İstanbul 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul Teknik Üniversitesi 'nde okumakta olan bir genç , koronavirüse karşı verdiği mücadeleyi kaybetti ve yaşamını yitirdi. İTÜ 'den yapılan açıklamada "Uçak Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Emircan Kılıçkaya'yı 11 Nisan 2020'de COVID-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve İTÜ Camiasına başsağlığı dileriz"  ifadelerine yer verildi. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Orhan Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve başsağlığı mesajı yayımladı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kaya , "İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri son sınıf öğrencisi ve CBI Lab üyesi sevgili Emircan Kılıçkaya bu sabah Corona virüsü nedeniyle hayata gözlerini yummuştur. Kendisi gerçekten son derece yardım sever, çalışkan ve vefalı birisiydi. Allah rahmetiyle muamele etsin" dedi.

Kılıçkaya'nın mezun olduğu Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi de bir başsağlığı mesajı yayımladı ve  "2015 dönem birincisi mezunumuz ve İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri son sınıf öğrencisi Emircan Kılıçkaya bu sabah Corona virüsü nedeniyle hayata gözlerini yummuştur. Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.