11 Mayıs 2020 Koronavirüs Güncel Tablosu Yayımlandı (Dünkü Tablo, 9 Mayıs Tarihli Tablo Karşılaştırma)

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan kısa süre sonra dünyaya yayılan yeni tip koronavirüsle ilgili Türkiye'deki son gelişmeler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı.

11 Mayıs 2020 Koronavirüs Güncel Tablosu Yayımlandı (Dünkü Tablo, 9 Mayıs Tarihli Tablo Karşılaştırma)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 11 Mayıs 2020 koronavirüs güncel tablosunu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu. 9-10-11 Mayıs koronavirüs tabloları ve son dakika gelişmeleri bu haberimizde... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs güncel tablosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Koca'nın açıklamasında , "Tedbirlere uyarsak, yeni vaka sayımız, yakında günde 1.000’den daha az olacak. Yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Bugünkü vefat sayımız 55. Tedbirsizliğin bedelinin ağır olduğunu unutmayalım. " ifadeleri görüldü. İşte 11 Mayıs 2020 koronavirüs güncel tablosu

10 Mayıs koronavirüs tablosu

Bakan Koca, 10 Mayıs koronavirüs güncel tablosunu paylaştıktan sonra , vefat ve vaka sayısının azalmasına dikkat çekerek, "Bu tabloyu 83 milyon birlikte değiştirdik. Tedbirlere ısrarla uyarak! Mücadelemizi ciddiyetle, hiç gevşetmeden sürdürelim. İyileşen hasta sayımız yakında 100 bin kişiyi bulacak. Vefat sayımız, vaka sayımız gittikçe azalacak. Biraz daha özveriye değmez mi?" demişti.

9 Mayıs koronavirüs tablosu