1 Ağustos Korona Tablosu Vaka Sayısı Açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, birazdan 1 Ağustos 2020 tarihine ait corona tablosunu, bugünkü vaka , vefat sayısını ve iyileşen hasta sayısını paylaşacak. İşte 31-30 Temmuz corona tablosu.

1 Ağustos Korona Tablosu Vaka Sayısı Açıklanıyor

BUGÜNKÜ KORONA TABLOSU YAYIMLANIYOR.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , kısa süre sonra 1 Ağustos 2020 tarihine ait corona tablosunu yayımlayacak. Türkiye genelinde vakaların yeniden artışa başlaması sonrası vatandaşlar, bugünkü corona tablosunu merak ediyor. 

Corona tablosu kısa süre sonra açıklanacak. Tablo açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. Takipte kalın.

ÖNCEKİ GÜNKÜ TABLO

Dün yayımlanan 31 Temmuz 2020 coronavirüs tablosu şu şekilde:

Son üç günde ağır hasta sayısı en çok artan şehirler: İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep, Diyarbakır. 27 şehirde ise son üç günde yeni ağır hastamız olmadı. Zatürreli hasta oranımızda düşüş, yeni tanı konan hasta sayımızda artış eğilimi var.

30 TEMMUZ CORONA TABLOSU

Diğer günkü corona tablosu ise şu şekilde:

"Dün 542 olan ağır hasta sayımız 561’E YÜKSELDİ. Son 24 saat içinde yapılan 43.000’i aşkın testte 967 kişide daha hastalığa rastlandı. Bir süre 900’e doğru inen yeni hastamız giderek artıyor. İyileşen hasta sayımızla yeni hasta sayımız birbirine yakın."