TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

Ev ve kira fiyatlarında meydana gelen artışın sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ayrıntılarının kamuoyu ile paylaşıldığı sosyal konut projesi ile ilgili detaylar her geçen gün biraz daha araştırılmaya devam ediliyor. Ucuz fiyata ev, arsa sahibi olmak isteyen yurttaşların beklemiş oldukları güzel haber geldi. TOKİ başvuruları başlayacak. Me

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan sosyal Konut Projesi ayrıntıları 14 Eylül tarihi itibariyle eşim tarihi itibariyle başlayacak. Kira fiyatları ile ev fiyatlarında meydana gelen artışın sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı.

Dar gelirli vatandaşlar açısından büyük bir avantaj olan 250 bin konut ile 100 bin arsa satışı yapılmaya başlandı. TOKİ tarafından inşa edilecek konutların satın alınması ile ilgili hareket edecek vatandaşlar, anında başvuru yapmaya başladı. Başvuru yapılacak vatandaşların akıllarında olan soruların başında ise TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ hangi tarihte yapılacak? TOKİ kura çekim tarihi..

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

TOKİ kura çekimi ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ kura çekilişinin 2023 senesinin ilk çeyreğinde olacağını hedeflediklerini söyledi.