Karayollarında Son Durum! Nerede Çalışma Var?

Ailesiyle beraber haftasonunu bir yerde geçirmek isteyen vatandaşların en çok merak ettiği ve arama motorlarında araştırdığı konuların başında karayollarındaki son durum ile nerelerde çalışma olduğudur. Peki hangi kara yolunda çalışma var? Cevabı ve çok daha fazlasını haberimize bulabilirsiniz.

Karayollarında Son Durum! Nerede Çalışma Var?

Cumartesi gününü ailesi ile veya iş için yollarda geçirmek zorunda olan vatandaşlar, karayollarındaki son durumun ne olduğunu merak ediyor. Geçecekleri güzergahta herhangi bir çalışma olup olmadığını merak eden vatandaşlar, bu hususta en net bilgilere erişim sağlamak istiyor. Yurttaşlar, yollarda problem yaşamamak veya geç kalmamak amacıyla 'hangi karayolunda çalışma var?’ sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor.


Karayolu Çalışması Nerelerde Var?

Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan habere göre;
Karayollarında yapım, onarım ve bakım çalışmaları devam edilen kesimlerde yavaş gidilmesi ile trafik işaret ve levhalarına uyulması gerekiyor. 

  • Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine baktığımızda TEM otoyolunun Gümüşova ile Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle 22.00 ile 06.00 saatleri arasında şerit daraltması çalışması yapılıyor.
  • Ankara Niğde otoyolunun Kırşehir Kavşağı ve Ağaçören bağlantı yolunun 1 ile 3. kilometrelerinde ise üst yapı onarım çalışmaları sebebiyle bağlantısı yolunun Kırşehir istikameti trafiğe tamamen kapanmış durumda. Bu nedenle ulaşım diğer yönden iki yönlü olacak şekilde sağlanıyor. 
  • Denizli-Çardak yolunun 5 ile 7. kilometrelerinde kavşak yapım ile Kahramanmaraş Narlı ve Gaziantep yolunun 1 ile 2. kilometrelerinde ise Arslan Köprülü Kavşağı mevkiinde üst yapı yenileme, 
  • Seydişehir-Akseki yolunun 33 ile 37. Kilometreleri, 
  • Ermenek-Mut yolunun 18 ile 19 kilometrelerinde yol yapım çalışmalarının nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşılma kontrolü bir şekilde İzmir veriliyor.