BEDAŞ'tan Açıklama: İstanbul'da 17 İlçede Elektrik Kesintisi Yaşanacak

BEDAŞ, İstanbul'un 17 ilçesinde bugün ve yarın değişik saatlerde toplamda 8 saate varan süre ile elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

BEDAŞ'tan Açıklama: İstanbul'da 17 İlçede Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; bugün ve yarın İstanbul'un 17 ilçesinde bakım çalışması sebebiyle farklı saat dilimlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Planlı yapım ile onarım çalışmaları sebebiyle kesintilerin süresinin 8 saate kadar çakabileceği duyuruldu. 


Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Olacak? 

BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu;

Bugün Arnavutköy, Bağcılar, Avcılar Bakırköy, Beşiktaş, Bayrampaşa, Başakşehir, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenler, Çatalca, EyüpSultan, Esenyurt, Fatih, Kağıthane, Güngören ile Gaziosmanpaşa
Yarın ise Bayrampaşa, Başakşehir Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar Avcılar, Esenyurt'ta, Esenler, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Beşiktaş'a, EyüpSultan, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ile Güngören'de elektrik kesintisi yaşanacak. 

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda planlı elektrik bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin ilan edildiği planlı elektrik kesintisi listesine www.bedas.com.tr internet adresi üzerinden ya da BEDAŞ 186 mobil uygulaması üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.