Bartın’da Orman Yangını Çıktı! Şüphelilerin Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Bartın ilinde, ormanlık sahada,  orman yangını çıktı. Yangın ile ilgisi olduğu düşünülen dört şüpheli ise gözaltına alındı. Bartın’daki İnkumu tatil beldesinde gece saatlerinde yangın başladı. Kısa sürede Orman İşletme Müdürlüğü tarafından bölgeye arazözler ve itfaiye ekipleri sevk edildi.   Çevre İllerden Yardım Geliyor

Bartın’da Orman Yangını Çıktı! Şüphelilerin Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Bartın ilinde çıkan yangının sarp arazide meydana gelmesi nedeniyle müdahalede güçlükler yaşanıyor. Bartın’a çevre illerden de çok sayıda yardım ekipleri sevk edildi. Yangına sahil kıyısından da müdahalede bulunularak yangın söndürmeye çalışılıyor.


4 Şüpheli Göz Altında
Yangına ilişkin yapılan araştırmada 4 şüpheli tespit edildi. Bartın İnkumu Belediye ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. 
Bartın Belediye Başkanı Yangına İlişkin Açıklamalarda Bulundu
Yangın için üzgün olduklarını söyleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yangının çok büyük bir alanda başladığı fakat rüzgar olması nedeniyle yayılabileceğini bu nedenle bütün ekiplerin görevlendirildiği, çevre illerden de yardıma gelindiğinin bilgisini verdi.