Türkiye Geneli Yeni Bekçi Alımı Devam Edecek!

Kısa süre önce yeniden sahalara inen Çarşı ve Mahalle Bekçileri, gece işlenen suçlarda oranı ciddi manada aşağı çekmeye başardı. Gece Kartalları olarak da bilinen Çarşı ve Mahalle Bekçileri artık tüm illerimizde ve köylerde görev yapmaya başlayacaklar. İşte detaylar ve son bilgiler.

Türkiye Geneli Yeni Bekçi Alımı Devam Edecek!

Türkiye Geneli Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Devam Edecek!

Kısa süre önce yeniden sahalara inen Çarşı ve Mahalle Bekçileri, gece işlenen suçlarda oranı ciddi manada aşağı çekmeye başardı. Gece Kartalları olarak da bilinen Çarşı ve Mahalle Bekçileri artık tüm illerimizde ve köylerde görev yapmaya başlayacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yeniden uygulamaya konulan bekçilik ile ilgili Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde önemli değerlendirmelerde bulunmuş, özellikle büyükşehirlerde gece yaşanan hırsızlık, gasp gibi olayların azalmasında Bekçilerin büyük rolü olduğunu söylemişti. Bu yıl 81 il için gerçekleştirilen çarşı ve mahalle bekçiliği alımı için adaylar yoğun ilgi göstermiş, alımları çeşitli nedenlerle kaçıran adaylar ise yeni alımların yapılıp yapılmayacağını merak etmeye başlamıştı. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söylemek yanlış olmaz. EGM'nin ihtiyaçları doğrultusunda her yıl 1 ya da 2 kez ilana çıkabileceği haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında. Bekçi alımlarıyla ilgili gelişmeler Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden takip edilebilecek, yine başvurular ve eğitim sürecinden de Polis Akademisi Başkanlığı sorumlu olacak.  Bekçi alımlarına ilişkin yeni açıklama, alım duyurusu geldiğinde sizleri haber sitemiz, sosyal medya hesaplarımız ve kamubulteni mobil uygulamaları aracılığıyla bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.

İlkokul, Ortaokul, Önlisans ve Lisans düzeyinden yeni iş haberleri art arda geldi. Kamu Bülteni iş haberlerine ücretsiz katılım başvurusu için TIKLA.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN