Süleyman Soylu: 8 Bin Bekçi Alımı İlanı..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Altındağ Siteler'de esnaflarla bir araya geldi. Burada gündemdeki bekçi alımı açıklamalarına bir yenisini ekleyen İçişleri Bakanı, 8 bin bekçi alımı için gerekli imzanın atıldığını ilanın kısa süre sonra yayımlanacağını söyledi. İşte o açıklama ve detaylar.

Süleyman Soylu: 8 Bin Bekçi Alımı İlanı..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Altındağ Siteler'de esnaflarla bir araya geldi. Burada gündemdeki bekçi alımı açıklamalarına bir yenisini ekleyen İçişleri Bakanı, 8 bin bekçi alımı için gerekli imzanın atıldığını ilanın kısa süre sonra yayımlanacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ve bilesiniz Ankara'ya oturduğunuz yerlerde muhakkak vardır. Allah nasip ederse 500 bekçi alımı daha yapılacak Ankara'ya, 8 bin bekçi alımı yapıyoruz Türkiye'de 500 bekçiyi Ankara'ya vereceğiz.1000 Bekçi Ankara'da göreve başlıyor, 500 daha vereceğiz Ankara'ya, diğer illerimize de vereceğiz. 1000 Bekçi İstanbul'a vereceğiz, İstanbul ile Ankara'ya biraz torpil geçeceğiz. 10 Bin polis alıyorduk, onun sayısını 15 bine çıkardık. Ankara'ya , Büyükşehirlerimize ciddi şekilde polis alacağız. Onlar da 4,5 ay sonra eğitimlerini tamamlayacak, görevlerine başlayacaklar. 7. , 8. ayda görev başında olacaklar." dedi.