POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı-Sırada 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Var (pa.edu.tr)

Polis Akademisi Başkanlığı 15 bin polis alımı için duyuru geldi ve mülakat sonuçları açıklandı. Sırada bekçi alımı duyurusu var.

POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı-Sırada 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Var (pa.edu.tr)

23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı-Sına 2. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımında.

Geçtiğimiz hafta beklenen duyuru bu hafta yayımlandı ve Polis Akademisi Başkanlığı, 23. dönem POMEM 15 bin polis alımı mülakat sonuçlarını açıkladı. Mülaklat sonuçlarının açıklanması ile birlikte polisliği kazanan 15 bin aday belli oldu. 

Akademi tarafından yayımlanan POMEM sonuç duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"23.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN"

SIRADA BEKÇİ ALIMI DUYURUSU VAR

POMEM duyurusu geldi ve 15 bin polisin POMEM 'lere göre dağılımı açıklandı. Duyurunun gelmesinin ardından sırada bekçi alımı duyurusu var. Polis Akademisi Başkanlığı en az lise mezunu adaylar arasından 8 bin bekçi alımı için ilan hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta Salı günü gelen duyurunun ardından ilan metninin yayımlanması bekleniyor.

NEDEN HALA İLAN YAYIMLANMADI?

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yayımlanacağı açıklanan 2. dönem Çarşı ve Mahalli Bekçisi alımı ilanı hala yayımlanmadı. İlan metninin neden yayımlanmadığı hakkında bir açıklama gelmedi. 

İLAN METNİ YAYIMLANDIĞI ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN