Kadın-Erkek Bekçi Alımında Rekor Taban Puan

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda KPSS tercihleri ile bekçi alımı yapılacağına yer verilmişti. Bekçi alımı yerleştirme taban puanları adayları şaşırttı.

Kadın-Erkek Bekçi Alımında Rekor Taban Puan

KPSS tercihleri ile bekçi alımı yapıldı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlanmış ve KPSS 2019/2 tercihleri kapsamında 1743 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda İl Özel İdaresi bünyesine bekçi alımı yapılacağına yer verildi.

KADIN ERKEK ALIM YAPILDI

Kastamonu İl Özel İdaresi bünyesine yapılan bekçi alımında sayı 2 kişi olarak açıklandı. Lise mezunu adaylar arasından yapılan bekçi alımında KPSS rekor düzeyde kapattı.

Bekçiler , bekçi adayları bu sayfada toplanıyor >>> TIKLA KATIL

KPSS TABAN TAVAN PUANI AÇIKLANDI

ÖSYM Başkanlığı bugün KPSS yerleştirme sonuçlarını açıkladı.  Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından sayısal veriler de yayımlandı. Yayımlanan sayısal verilere baktığımızda KPSS puanının rekor düzeyde kapattığı görüldü. 

Sayısal veriye baktığımızda yerleşen ilk adayın KPSS puanının 95,65219 olduğu görüldü. Yerleşen diğer adayın KPSS puanı ise 96,55209 seviyesinde oldu.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI BEKLENİYOR

EGM 8 bin 242 bekçi alımında mülakat sonuçları bekleniyor. Geçtiğimiz  gün açıklama yapan Bakan Soylu ,mülakat sonuçları üzerinde son bir inceleme yapacaklarını ve inceleme sonrası sonuçları duyuruacaklarını söyledi. 

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN