EGM Yeni Bekçi Alımı İçin Adayları Üzen Haber 2019

EGM 2019 yılı bekçi alımı için süreçte aksama oldu. Köylere bekçi alımı için sınavın iptal edilmesi nedeniyle yeni alım da gecikecek. İşte detaylar ve son bilgiler.

EGM Yeni Bekçi Alımı İçin Adayları Üzen Haber 2019

EGM bekçi alımında adaylara kötü haber.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2019 yılı alımından sonra yeni bekçi alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak yeni bekçi alımında süreç gecikecek. 

2019/2 BEKÇİ ALIMI SINAVI İPTAL EDİLDİ

2019 yılında ilk defa köylere bekçi alımı için ilan yayımlandı ve İtanbul ile Ankara 'nın köylerine 187 bekçi alımı yapıldı. Temmuz ayında köylere bekçi alımı için yapılan yazılı sınav iptal edildi ve geçtiğimiz haftalarda yeniden yapıldı.

Yapılan yeni sınavın sonucu geçtiğimiz gün açıklandı. Sınav sonucunun açıklanmasının ardından köylere bekçi alımı için spor mülakatı duyurusu henüz gelmedi. Önümüzdeki hafta duyurunun gelmesi ve adayların Eylül sonu-Ekim ayı başı gibi spor aşamasına alınması bekleniyor.

BAKAN SOYLU KÖYLERE YENİ BEKÇİ ALINACAK DEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , daha önce yaptığı açıklamada, mevcut alımın ardından diğer şehirlerin köylerine de bekçi alımı için ilan yayımlanacağını , Türkiye genelinde birçok köye bekçi alımı yapılacağını söyledi. 

SINAV İPTALİ YENİ ALIMI GECİKTİRECEK

Alım sürecinin, sınav iptali nedeniyle sarkması sonucu yeni bekçi alımı da gecikecek. Köylere bekçi alımı için yapılacak spor aşamasının ardından sözlü mülakatlar yapılacak. Sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar 45 günlük eğitime alınacak.

Adayların eğitime alınması sonrası yeni ilan hazırlığı başlayacak. 

Bekçilik mülakatına girenler ve yeni alımı bekleyenler bu sayfada >> TIKLA KATIL

2020 YILINA KALDI

Bekçi alımında bu yılki sürecin Kasım ayında sona ermesi ve adayların Aralık ayında eğitime alınması bekleniyor. Köylere bekçi alımında eğitime katılışlar 2020 Ocak ayına kalacak gibi duruyor. 

Bu nedenle 2020 bekçi alımı ilanı biraz gecikecek. 

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN