Bekçi Alımında Son Dakika Haberi: Alım Sayısı Azaldı

Kamuya yeni bekçi alımı ile ilgili son dakika haberi bugün Resmi Gazete 'de yayımlandı. Yayımlanan kararda alım sayısının azaldığına yer verildi.

Bekçi Alımında Son Dakika Haberi: Alım Sayısı Azaldı

Bekçi alımında son dakika haberi.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda kamuda boş kadrolarda değişiklik yapıldı. Bugün yayımlanan ve yürürlüğe giren kararda bekçi adaylarına kötü haber geldi.

ALIMLAR BAŞKA KADROYA

Kamu kurumlarına yapılacak bekçi alımında , boş bulunan bekçi kadrolarının değiştirildiği, bekçi alımları yerine başka kadrolara alım yapılacağına yer verildi. Resmi Gazete 'de yayımlanan ve yürürlüğe giren kararda bekçi kadrolarının yerine memur, teknisyen ve personel alımı yapılacağına yer verildi. 

İptal edilen bekçi kadro sayıları şu şekilde;

Bu kadrolara baktığımızda 354 bekçi alımı için kadro değişikliği yapıldığı bildirildi. Bekçi alımında sayı, bu karar sonrası azaldı. Açıktan yapılacak bekçi alımı , kurumlar arası geçişe kaydırılırken , alımların çoğu da iptal edildi ve teknisyen, memur-hizmetli-personel gibi kadrolara alım yapılacağına yer verildi.

BEKÇİ ALIMI SONUÇLARI

8 bin bekçi alımında sınav sonuçları 7 Ağustos 2019 günü açıklanacak. Yeni bekçi alımı ise , 8 bin bekçi alımının sona ermesinin ardından yapılacak.  8 bin alım sürecinin yıl sonunda tamamlanması ve yeni bekçi alımı duyurusunun 2020 'nin ilk aylarında yapılması bekleniyor. 

BEKÇİ ADAYLARI BU SAYFADA

Bekçilik bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BEKÇİ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE VE BEKÇİLİK SINAV SONUCU AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN..,.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN