Bekçi Alımında Değişiklik Yapıldı (Yeni EGM Jandarma Bekçi Alımı Ne Zaman?)

Son dakika haberi : Polis Akademisi Başkanlığı süreci devam eden bekçilikte ve yeni dönem bekçi alımlarını da ilgilendiren bir değişiklik yaptı.

Bekçi Alımında Değişiklik Yapıldı (Yeni EGM Jandarma Bekçi Alımı Ne Zaman?)

Bekçilikte değişiklik.

Polis akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve bekçilik parkuruna yer verildi. Yayımlanan parkur, bundan sonra yapılacak bekçi alımlarına da etki edecek. Parkura baktığımızda daha önce yayımlanan parkura göre bazı değişiklikler yapıldığı görüldü. 

ESKİ PARKUR

Daha önce adayların alındığı parkur şu şekildeydi:

YENİ PARKUR

Akademi yeni parkuru şu şekilde yayımladı:

Parkur fotoğrafının büyük hali için TIKLAYIN

PARKURDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Geçen seneki parkura göre bu sene başlangıç çizgisinden 2,5 metre sonra zıplama yerine gelinecek. Geçen sene 4 metreydi. Tekerlerler ile ağırlık taşıma arasındaki mesafe ise 3,5 metreden 3 metreye düşürüldü. Ağırlık taşıma 14 metreden 16 metreye çıkarıldı.Sağlık topu dokunma 5 metreden 8 metreye çıkarıldı. 

Engel altından üstünden geçme ise 6 metreden 8 metreye çıkarıldı. puanlamada ise değişiklik yapılmadı. 

BEKÇİ alımını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

PARKUR ZORLAŞTIRILDI

Parkurda değişiklik yapıldı ve zorlaştırıldı ancak saniyeler ve puanlamalar aynı kaldı. Sizce zorlaşması iyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

YENİ BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Yeni bekçi alımının bu sene yapılması bekleniyor. Ancak ilan tarihi hala belli değil. İlan tarihi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN