Bekçi Alımı Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor

8 bin bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklanıyor. Duyuru Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün gelecek. Peki sınav giriş yerleri saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar ve son bilgiler.

Bekçi Alımı Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor

Bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklanıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı 2018 yılı içinde 8 bin bekçi alımı yapacak. Geçtiğimiz Mart-Nisan aylarında başvurusu alınan ve daha sonra ilk seçim aşaması yapılan bekçi alımında şimdi sıra yazılı sınavda.

Bekçi alımı yazılı sınavı için geri sayım devam ederken adaylar , sınav giriş yerlerinin açıklanmasını beklemeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada yazılı sınav detaylarına yer verilmişti. Açıklama metninde bekçi alımı sınav giriş yerlerinin 5 Temmuz 2019 günü erişime açılacağına yer verildi. 

SINAVIN YAPILACAĞI ŞEHİRLER

2019 yılı bekçi alımı yazılı sınavı Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sivas şehirlerinde yapılacak.

SINAV GİRİŞ BELGESİ BUGÜN YAYIMLANIYOR

Adaylar sınav giriş belgelerini 05 Temmuz 2019 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir. Sınav giriş yerleri bugün açıklanıyor

BEKÇİ ALIMINI BEKLEYENLER BU ADRESTE

Polis Akademisi bekçi alımı yazılı sınavını bekleyenler ve yeni bekçi alımı ilanını bekleyen adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLA

SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDUĞU ANDA ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN