Bekçi Alımı Başvuru Sayısı Belli Oldu-İşte 2019 Bekçi Maaşı ve Başvuru Sayısı

Polis Akademisi Başkanlığı 81 şehre bekçi alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Sonuçların açıklanmasının ardından başvuru sayısı da belli oldu. İşte detaylar.

Bekçi Alımı Başvuru Sayısı Belli Oldu-İşte 2019 Bekçi Maaşı ve Başvuru Sayısı

8 bin bekçi alımında başvuru sayısı açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin 187 bekçi alımında ön başvuru sonuçları açıklandı. Önceki gün açıklanan ve ilk olarak kamubulteni.com 'da yer alan duyuruda , başvuru yapan ve başvurusu kabul edilen adayların evrakları teslim edeceği tarihlere yer verildi.

Adaylar kendilerine verilen tarihte , istenen evrakları, sonuç sayfaısndaki adrese götürecek ve ön sağlık aşamasına da tabi tutulacak. 

15 NİSAN GÜNÜ BAŞLIYOR

Evrak teslimi için başvurular 15 Nisan günü başlıyor. Adayların Polis Akademisi Resmi sayfasından sorgulamasını yapması ve evrakları teslim edeceği tarihi öğrenmesi gerekmektedir. Detaylar için TIKLAYIN

BAŞVURU SAYISI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz ayın sonunda , başvuruların bitimine 1-2 gün kala 198 bin kişinin bekçi alımına başvuru yaptığını aktardı. Sonuçların açıklanmasının ardından gelen son dakika bilgisinde , toplam başvuru sayısına yer verildi.

Son verilere göre 8 bin 187 bekçi alımına 220 bin kişinin başvuru yaptığı belirtildi.

YAZILI SINAV VE SÖZLÜ SINAV TARİHİ AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN