Bekçi alımı 2021 yılına kaldı.
Polis Akademisi Başkanlığı 2020 yılı sona ermeden polis alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanda 27. dönem POMEM kapsamında Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine 8 bin polis alımı yapılacağına yer verildi. Kadın erkek adaylar arasından yapılan alımın detayları ve başvuru şekli için TIKLAYIN
YÜZ BİNLERCE ADAY BEKÇİLİK BEKLİYOR
Tükriye genelinde yüz binlerce aday bekçi alımı ilanı bekliyor. Kamu Bülteni sayfasına mesaj atan gençler, bekçi alımlarının hangi şehirlere yapılacağını , kaç bekçi alınacağı sorularını soruyor. Öte yandan adaylar, bekçi alımı yapılması için seslerinin duyulmasını istiyor. Biz de adayların sesini duyurmak adına bu yazımızı kaleme aldık.
11 BİN 100 ALIM BEKLENİYOR
ALIMLAR 2021 YILINA KALDI
2020 yılında sadece İstanbul'a 400 bekçi alımı yapıldı. İstanbul'a yapılan alımın ardından diğer şehirlere bekçi alımı yapılması bekleniyor. Pandemi nedeniyle acil ihtiyacın olduğu İstanbul'da alım yapıldı. Yapılan 400 alımın ardından 11 bin 100 bekçi alımı daha yapılması bekleniyor. Alımlar 2021 yılında yapılacak.
Alım en az lise mezunlarından olacak. Sizce ilkokul mu , lise mi üniversite mezunu mu alım olmalı? Ankete katılmak için TIKLAYIN
İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Bence En az ön lisans mezunu olması lazım ve askerlik şartının kalkması lazım
Birçok kamu personel alımında yas sınırı 35 tir bekcilikte yas sınırının 30 yaş üstü olmasını ve gaziantep ilinde de alimin olmasını yetkililere arz ediyorum arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.
Bayan alımı olsun lütfen yaşı esnetin 40 çekin özel güvenliğim ama iş bulamıyorum lütfen bende kamu kadrolu memur olmak istiyorum
Askerlik kalksın askere gitmeyende insan diyenler bizide düşünün diyenler kusura bakmayın ama milletin 6 ay anası ağlıyo dağ tepesinde vatana millete hizmet etmeyi gönülden istemeniz lazım daha askerlik yapmamışsınız yapanların hakkına girmeye çalışıyosunuz vatana millete hizmet etmek istiyosan eğer git askerliğini yap sonra gel burda o kalksın bu kalksın de öyle konuş.
Ben lisans mezunuyum ama en az alım önlisans olsun
Askerlik şartı kalkmasın kardeşim herkes gitsin vatani görevini yapsın en düşükte önlisans mezunu alsın 2 sene okul okumuşum parasızlık içinde örgün öğretim okul okumuşum ağlamayın askerliğimi yapmışım 25 yaşında şoförlük yapıyorum. Bırakın bu işleri herkes bir aynaya baksın öyle hakkını arasın çoluk çocuk askerlik yapmamış emir altına girmemiş sorumluluk alamamış geçin bu hikayeleri.
Yaş şartı esnetilsin devletimiz bizi magdur etmesin kendi evladına yüzünü cevirmesin ve bi an önce artık 2020 de başvurular olsun açılsın BAŞVURULAR BAŞLASIN 81 İL DE ALIM YAPILSIN BİZİM SESİMİZİ DUYSUNLAR.....
Lütfen artık 1 kez olsa bile ortaöğretim mezunlarını alın