Cumhur İttifakı Üyesi BBP'den EYT Açıklaması: Eninde Sonunda..

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklamada EYT'lilerin biraz daha sabretmesi gerektiğini söyledi.

Cumhur İttifakı Üyesi BBP'den EYT Açıklaması: Eninde Sonunda..

Cumhur ittifakı üyesi BBP 'den EYT 'ye destek.

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur ittifakına destek veren ve ittifak içinde yer alan Büyük Birlik Partisi EYT 'ye destek verdi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı son dakika açıklamasında EYT 'ye destek verdi ve doğru adımlarla EYT sorununun çözüleceğini söyledi. 

Haber Türk canlı yayınında konuşan Destici, "EYT’liler ile ilgili duruşumuz net, tavrımız açık. Adaleti sağlama noktasında gayretimiz sürecek. EYT’liler erken emeklilik değil ellerinden alınan haklarının iadesini istiyor. Mağdur olan milyonlarca insan ve aileleri var . Buna çözüm bulmalıyız, bulabiliriz." dedi.

EYT 'LİLERE BİRAQZ DAHA SABIR TAVSİYE EDİYORUM

EYT 'lilere sabır tavsiye ettiğini söyleyen Destici, konunun eninde sonunda çözüleceğini söyleyerek “Doğru anlatıldığında, doğru bir şeye Sayın Cumhurbaşkanının itiraz etmediği, yanında durduğunun şahidiyim. Dolayısıyla bilerek bir yanlışın içinde olacağını düşünmüyorum. #EYT’li kardeşlerime biraz daha sabır tavsiye ediyorum. Bu konunun eninde sonunda çözüleceğine inanıyorum.” dedi.

KADIN-ERKEK EYT'LİLER BU ADRESTE

Yaşa takılanlarla bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

Destici sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Türkiye bir seçimlik, iktidarları değiştirmeye yönelik partiler gördü. Ben yeni partiye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Geçmişte Türkiye’ye bunları yaşatanların esamesi okunmuyor, iyi de hatırlanmıyorlar. Dışarıdakilerin içerideki uzantılarına hizmet etmemek lazım. “

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN...

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN