Tatil Sapığı Açık Kapıdan İçeri Girip Kadına Saldırdı

Burhaniye 'de meydana gelen olayda bir kişi, tatil sitesi içinde kadına cinsel istismarda bulundu. Kadının evine girip onu zorla öpmeye çalışan kişinin ifadesini mahkeme kabul etmedi.

Tatil Sapığı Açık Kapıdan İçeri Girip Kadına Saldırdı

Tatil sitesi sapığı yakalandı.

Burhaniye 'de bundan 4 yıl önce meydana gelen olayda bir tatil sitesinde evi olan Aylin T isimli kadın, köpeğini site içerisinde geziye çıkardı. Daha sonra evine dönen kadın, bu sırada sitede tamirat işleri yapan Özden Kaya isimli kişinin kendisine seslendiğini fark etti.

Kadına seslenen bu kişi, onu çay içmeye davet etti. Kadın ise teşekkür etti ve teklifi geri çevirip kendi evine gitti. Kadın anahtarı kapını üstünde bıraktı ve evinin salonuna gelip telefonla annesini aradı ve onunla konuşmaya başladı. 

Bundan sonra Kaya, elinde boya malzemesi olan bir kova ile kadının evinin önüne geldi e anahtarı kapının üzerinde görünce direk içeri girdi. İçeri giren kişi, kadının olduğu salona geldi. Bu sırada görüşmesini bitiren kadın, içeri giren adama, "Hayırdır tadilat var da benim mi haberim yok” diyerek şaşkınlığını iletti.

Kaya ise zaman kaybetmedi ve kadının üzerine yürüyerek onu kendisine sıkıca çekip onu yanaklarından öptü. Kadının yüzünü avuçlarının içine alan bu kişi, ona seni çok özledim dedi ve cinsel saldırıya devam etmeye çalıştı. Kadın ise neye uğradığını şaşırdı ve onu iterek kendinden uzaklaştırmaya çalıştı. 

Evdeki köpeğin havlaması üzerine Kaya, evden kaçarak uzaklaştı. 

"AKŞAM YİNE GELİRİM"

Evden kaçan dam, kadına döndü ve “Akşam 22.00’da tekrar gelirim” dedi. Daha sonra kadın komşusuna gitti ve durumu anlattı. Olay günü ise komşusunda kaldı. 

Eşinin İstanbul’da dönmesi ile birlikte olayı kendisine de anlatan T., olaydan bir gün sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Saldırgan hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve gözaltına alındı. Bu kişi, mahkemedeki ifadesinde  “Aylin hanımın köpeğine kemik götürmek için evine gitmiştim" dedi. Ancak mahkeme buna inanmadı ve saldırgana 3 yıl hapis cezası verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA