Tartıştığı Babasını Baltayla Öldürdü

Bursa'da bir şahıs, tartışma yaşadığı babasını baltayla öldürdükten sonra polis ekiplerine teslim oldu.

Tartıştığı Babasını Baltayla Öldürdü

Bursa'da bir şahıs, tartışma yaşadığı babasını baltayla öldürdükten sonra polis ekiplerine teslim oldu.

23 Şubat 2020 Pazar 19:31
Tartıştığı Babasını Baltayla Öldürdü

Elde edilen bilgilere göre, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki E.Y., evinin yakınındaki polis merkezine giderek burada babasını baltayla öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi.

Üzerinde yaralar olan ve kavga ettiği anlaşılan şahsın evine giden polis ve sağlık ekipleri, Mehmet Y. isimli 57 yaşındaki vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemelerde Mehmet Y.'nin başı ve sırt bölgesine defalarca balta ile vurulduğu tespit edilirken, Mehmet Y.'nin cansız bedeni olay yeri incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

E.Y.'nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice kopuz 2020-02-24 11:02:03

Eşimin vefatı dolayısıyla şirket ortağı görünüyorum. Oğlum ssk ve vergi borcunu yapılandırdığı halde ödeyemeyince benim emekli maaşıma haciz geldi her ay maaşım 1/3 kesinti yapılıyor af çıksa bende zaten az olan maaşımıza almış olurum.Herkes gibi af çıksın istiyorum.