23 Şubat 2020 Pazar 19:31
Elde edilen bilgilere göre, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki E.Y., evinin yakınındaki polis merkezine giderek burada babasını baltayla öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi.
Üzerinde yaralar olan ve kavga ettiği anlaşılan şahsın evine giden polis ve sağlık ekipleri, Mehmet Y. isimli 57 yaşındaki vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemelerde Mehmet Y.'nin başı ve sırt bölgesine defalarca balta ile vurulduğu tespit edilirken, Mehmet Y.'nin cansız bedeni olay yeri incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
E.Y.'nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Eşimin vefatı dolayısıyla şirket ortağı görünüyorum. Oğlum ssk ve vergi borcunu yapılandırdığı halde ödeyemeyince benim emekli maaşıma haciz geldi her ay maaşım 1/3 kesinti yapılıyor af çıksa bende zaten az olan maaşımıza almış olurum.Herkes gibi af çıksın istiyorum.