Son Dakika: Mustafa Yalçın Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Dün kaybolan genç doktorun cansız bedeni bulundu. Genç cerrahın aracında ise bir intihar notu olduğu bildirildi.

Son Dakika: Mustafa Yalçın Hayatını Kaybetti

Genç doktor ölü olarak bulundu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde kalp damar cerrahı olarak görev yapmakta olan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 8.00 'da evinden otomobili ile çıktı. Evden ayrılan genç doktordan bir daha haber alınamadı. Dün evden çıkan ve 11.00 'daki ameliyatın gelmeyen Doktor Yalçın'ı merak eden meslektaşları ve arkadaşları, kendisine cep telefonu ile ulaşmaya çalıştı. Evden sabah ayrıldığı bilgisini üzerine polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis ile jandarma ekipleri, genç kalp cerrahının cep telefonu sinyalini kontrol etti ve son sinyalin Uludağ Yolu üzerinde geldiğini tespit etti. Bunun üzerinde jandarma ekipleri Uludağ Yolu üzerine gitti ve burada incelemelere, arama kurtarma çalışmalarına başladı. 

Yapılan araştırma sonucu Genç Doktor Mustafa Yalçın'ın lüks otomobili Yiğiyali MEvkisi'nde kara saplanmış halde ve kapıları kilit şekilde bulundu. Genç doktorun ise araçta olmadığı görüldü. 

Jandarma ekipleri, arabanın bulunduğu yerden itibaren çevrede genç doktoru aramaya başladı. Jandarma AFAD, NAK ve ANDA ekiplerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmaları 50 kişi ile yapıldı. Arama faaliyetlerinde AFAD'ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil oldu.

Genç doktorun cansız bedeni, araçtan 1 kilometre uzakta ormanlık alanda bulundu.

KENDİNE DAMAR YOLU AÇMIŞ

Doktor bir ağacın dibinde iki koluna açtığı damar yolundan serumla bulundu. Kendisini uyutan Yalçın'ın donarak hayatını kaybettiği görüldü. Ekiplerin yaptığı inceleme sonrası bir not bulundu ve araçta Yalçın'ın nasıl intihar edeceğine dair bir not bulundu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA