Son Dakika: Bursa'da Kaçak Kına Yapıldı

Bursa 'dan gelen son dakika bilgisine göre polis ekipleri, ihbar üzerine kaçak kınaya baskın düzenledi. Düzenlenen baskında bazı kişiler, kimliğini vermekte direndi. Toplamda 22 bin 500 TL ceza kesildi.

Son Dakika: Bursa'da Kaçak Kına Yapıldı

Bursa 'da kaçak kına gecesine baskın.

Bursa 'nın Nilüfer İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Nilüfer Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri bir ihbar aldı. Merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi 'ndeki bir salonda koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanmasına rağmen kaçak kına gecesi düzenlendiğine dair ihbar alınması sonrası polis ekipleri harekete geçti.

Kentteki vaka sayısını azaltmak için çalışmaları sürdüren ekipler, bölgeye baskın düzenledi. 

Salına düzenlenen basında tedbirlere rağmen 11 kişiye 9 bin 900 TL ceza kesildi. Bunun yanı sıra gelin ile damada ve organizatör ile salon sahibine ise 3 bin 150'şer TL para cezası kesildi. Toplamda 15 jkişiye 22 bin 500 TL ceza kesildi. 

Edinilen bilgilere göre kınaya katılanların sosyal mesafeye dikkat etmediği görüldü. 

1 SAAT DİRENDİ

Kına gecesi düzenleyen çiftin yakınlarından biri olan Bilge A isimli kişi  kimliğini vermemekte direndi ve polis ekiplerine "Bende maske var, bana ceza yazamazsınız" dedi.

Polis ekiplerini 1 saat boyunca bekleten Bilge A., aynı zamanda basın mensuplarına hakaret ederek, görüntü almasını engellemeye çalıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA