Sokak Ortasında İğrenç Olay! Genç Kızın İfadesi Ortaya Çıktı

Bursa'da işe gitmek için evinden çıkan 18 yaşındaki G.Ş., iki aracın arasına geçen bir sapık tarafından taciz edildi.

Sokak Ortasında İğrenç Olay! Genç Kızın İfadesi Ortaya Çıktı

Genç kız o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydederek şikayette bulundu. Sosyal medyada yaklaşık 1.5 milyon kişi tarafından görüntülenen iğrenç olayın ardından genç kızın şikayeti de ortaya çıktı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi Türkmeneli Caddesi'nde geçtiğimiz gün staj yaptığı iş yerine giden G.Ş., bir süre sonra takip edildiğini fark etti. Geçtiğimiz gün de aynı kişi tarafından takip edildiğini belirten genç kız, durumdan şüphelenerek cep telefonunun kamerasını çalıştırarak olayı kaydetmeye başladı. Bu sırada sapığın iki aracın arasına saklanarak genç kıza bakaran mastürbasyon yaptığı görüldü. Genç kızın kayıt aldığını gören sapık kaçarken, G.Ş., çevredekilerden yardım istedi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği olayda, genç kız emniyetteki ifadesinde şunları söyledi: Olaydan bir gün önce staja gitmek için saat 07.40 sıralarında evden çıktım. Saat 07.50’de Türkmeneli Caddesi’ne geldiğimde 16-17 yaşlarında genç bir erkeğin önümdeki iki aracın arasına girdiğini gördüm. Yanından geçerken pantolonunu indirdi . ‘Tuvaletini yapıyor’ sandığım için ilk gün şikayetçi olmamıştım. Oradan hızla uzaklaştım. Ertesi gün yani dün aynı kişiyi bir daha gördüm. Önümde beni, kontrol ederek yürüyordu. Tekrar iki aracın arasına girdi.Önce bir süre çıkmasını bekledim; çıkmayınca aynı şeyi yapacağından şüphelenerek, telefonumun kamerasını açıp, yanına doğru yürüdüm. Telefonumun kamerasına kaydetmeye başladım. Çekim yaptığımı görünce de küfredip, kaçtı. Sesimi duyurmak için de görüntüleri, sosyal medyada paylaştım. Kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum.