Krize Giren Kadın, Kocasına Dehşeti Yaşattı! Oklavayla Darbedip , Sokağa Attı

Bursa'da kıskançlik krizine girdiği belirtilen kadın, kocasını oklavayla feci şekilde darbedip daha sonra kolunu ısırıp, sokağa attı.

Krize Giren Kadın, Kocasına Dehşeti Yaşattı! Oklavayla Darbedip , Sokağa Attı

Sokak ortasında bekleyen adam, polis ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen polis ekiplerine tepki gösteren kadın, "Sizi de sevmiyorum, o beni sırtımdan vurdu" diyerek kapıyı kapattı. Osmangazi Muradiye Mahallesi'nde meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. 41 yaşındaki Zinnur B. ile karısı 38 yaşındaki Meral B. arasında kıskançlık yüzünden başlayan tartışma Zinnur B.'nin karısı tarafından feci şekilde darbedilmesiyle sonuçlandı.

Meral B., eşini önce oklavayla dövüp, daha sonra kolunu ısırıp, en sonunda da sokağa attı. Çaresiz kalan adam polis ekiplerine haber vererek durumu bildirdi ve , "Alın götürün bu kadını, bu kadının sorunları var" dedi. Meral B., ise kapıya gelen polislere tepki göstererek, "O beni sırtımdan vurdu, sizi de sevmiyorum, gidin buradan" dedi. Polis ekiplerinin olaya ilişkin başlattığı soruşturmanın sürdüğü kaydedilirken, yaralanan şahsın tedavisi devam ediyor.