Korkunç İddia: 11 Yaşındaki Kız, 9 Yaşındaki Kardeşini Boğarak Öldürdü

Son dakika haberi: Bursa'da 9 yaşındaki Suriyeli bir çocuk evinde ölü halde bulundu. Çocuğun 11 yaşındaki ablası tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.

Korkunç İddia: 11 Yaşındaki Kız, 9 Yaşındaki Kardeşini Boğarak Öldürdü

Son dakika : Bursa 'da feci olay.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre Bursa 'da , Gemlik Eşref Dinçer Mahallesi 127 nolu Sokak ’ta bir evden bağrışma sesleri geldi. Evden gelen sesler sonrası komşular hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen polis ekipleri , eve girdi ve evde yaptığı ilk incelemede  9 yaşındaki Muhammed Hüseyin 'in cansız bedeni ile karşılaştı.

11 YAŞINDAKİ ABLASI BOĞMUŞ

Bölgede yapılan ilk incelemede 9 yaşındaki Muhammed 'i , 11 yaşındaki ablasının boğarak öldürdüğü öne sürüldü. Çocuğun büvucunda yanık ve kesik izleri olduğu görüldü. Anne ve babası , savcı tarafından verilen talimat sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DİLENDİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Mahalleli, konu ile ilgili yaptığı açıklamada , annenin çocuklarını dilendirdiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında 11 yaşındaki ablası tarafından boğularak öldürüldüğü öne sürülen çocuğun baba ve annesi emniyete götürüldü. 

Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası küçük çocuğun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için morga kaldırıldı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA