Çiftlik Evinde Cinsel İlişki Teklifi Ölümle Sonuçlandı: "Önce Vurdu Sonra..."

Bursa'dan gelen son dakika bilgisine göre Nilüfer'de çiftlik Evinde alkol alan sevgililer, cinsel ilişki teklifi üzerine tartışmaya başladı.

Çiftlik Evinde Cinsel İlişki Teklifi Ölümle Sonuçlandı: "Önce Vurdu Sonra..."

Bursa Nilüfer'de cinsel ilişki teklifi kanlı bitti.

Bursa'dan son dakika haberi geldi. Önceki gece meydana gelen olayda saat 22.00 sularında Nilüfer İlçesi'ne bağlı olan Tahtalı Mahallesi Değirmen Yolu Sokak'ta bulunan bir çiftlik evinde sevgililer gitti. Zehra Y ile İsmail I, çiftlik evine eğlenmek için gitti. Burada alkol alan ikiliden İsmail I. isimli kişi, iddialara göre sevgilisi ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Zehra Y ise bu teklifi kabul etmedi ve ikili arasında tartışma çıktı. 

ÖNCE VURDU SONRA...

Çıkan tartışma alkolün de etkisiyle kısa sürede büyüdü ve İsmail I , aldığı silahla Zehra Y'yi bacağından vurdu. Bacağından vurulması sonrası yere yığılan Zehra Y kanlar içinde kaldı. İsmail I.'nın da hırsını alamadı ve yerdeyken onu dövmeye başladı. 

Yaşanan arbede sırsında Zehra Y. bulduğu fırsatla tabancayı aldı ve İsmail I'yı başından vurdu. İsmail I kanlar içinde yere yığıldıktan sonra paniğe kapılan kadın hemen polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler , yaptıkları ilk incelemede İsmail I 'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.  Hastaneye yaralı olarak kaldırılan Zehra Y.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Eğlenmek ve vakit geçirmek için gitmiştik. Bir süre sonra beni ilişkiye girmek için zorladı. Bende ona 'uygun değilim' dedim. Daha sonra birlikte alkol aldık ama o çok içti. Yine ilişki konusunu açtı. Ben 'hayır' deyince silahıyla beni ayağımdan vurdu. Alkollü olmasından yararlandım silahını elinden alıp onu vurdum. Öleceğini düşünmedim." dediği öğrenildi.