Bursa'da Yaşlı Adama Genç Sevgilisinden Tuzak!

Bursa'da akıllara durgunluk veren olay... Osmangazi ilçesinde kendisinden 47 yaş küçük sevgilisiyle arabada seyir halinde olan U.C.G. aracına çarpan şahıslar tarafından gasp edildi.U.C.G.'nin aracına çarparak gasp eden şahısların sevgilisiyle iş birliği halinde olduğu ise kısa sürede anlaşıldı.

Bursa'da Yaşlı Adama Genç Sevgilisinden Tuzak!

Bursa'da kendisinden 47 yaş küçük sevgilisinin tuzağına düşen 69 yaşındaki adam, 5 kişi tarafından otomobilinde gasp edildi.

SOYGUNU KIZ ARKADAŞI PLANLAMIŞ

Korkunç olay Bursa'nın Osmangazi ilçesinde çevre yolu üzerinde yaşandı. U.C.G. ve kız arkadaşı Y.I. ile beraber seyir halindeyken,  Y.I. arkadaşları M.G., S.G, E.Ç ve K.T'ninde içinde olduğu otomobilin kendi araçlarına çarpması üzerine ne olduğunu şaşırdı.Kazadan kısa süre sonra U.C.G, kız arkadaşı Y.I ve 4 arkadaşı tarafından gasp edildi. U.C.G' üzerinde bulunan tabanca, 3 adet altın kolye ve cep telefonunu ilgili şahıslar tarafından gasp edildi. Olayı kendinden 47 yaş küçük sevgilisinin planladığını öğrenen  U.C.G. derhal emniyet ekiplerine haber vererek yardım istedi.

U.C.G. isimli yaşlı adamı gasp eden şahıslar kısa süre içerisinde emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların polis merkezindeki işlemlerin ardından adli makamlara teslim edildiği öğrenidli.