Bursa'da Dehşet! Yangına Uykuda Yakalandılar

Bursa'da 3 katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangında, üst kattaki dairelerde mahsur kalan ve dumandan etkilenen 8 kişi, kahraman itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa'da Dehşet! Yangına Uykuda Yakalandılar

Mahalle sakinlerinin çocuklarıyla birlikte balkona çıkarak kurtarılmayı bekleyen kadını sakinleştirmeye çalışması ve kurtarılan kadının çocukları için feryad ederek yardım istemesi dikkat çekti.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Yangın, gece saatlerinde Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi Kanarya Sokak'ta meydana geldi. 3 katlı apartmanın birinci katındaki dairenin mutfağındaki buzdolabının motor kısmında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, duman apartmanı kapladı. Dumanı fark eden daire sakinleri bir yandan evlerini terk ederken diğer yandan komşularını uyandırmak için büyük çaba sarf etti.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık , itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangın çıkan dairenin kapısını uzun uğraşlar sonucu kırarak alevlere müdahale ederken, kahraman itfaiye personelleri daha sonra bina sakinlerinin kurtarılması için büyük özveriyle çalıştı. binadaki herkes kurtarılırken, dumandan etkilenen vatandaşlar tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Diğer yandan, polis ekipleri sokağa toplanan mahalle sakinlerini uyararak evlerine gönderdi. Yangına dair başlatılan inceleme sürüyor.