KPSS Şartsız İtfaiye ve Zabıta Personeli Alımı Başvurusu 2019

İmranlı Belediyesi bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından zabıta ve itfaiye personeli alımı yapılıyor. İlana başvurular başladı.

KPSS Şartsız İtfaiye ve Zabıta Personeli Alımı Başvurusu 2019

İmranlı Belediyesi KPSS 'siz zabıta ve maltepe eve nakliyat itfaiye personeli alımı başvurusu başladı. 

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası kurum dışı kamu işçisi alımı  ilanları kısmından yayımlanan ilanda Sivas 'a bağlı İmranlı Belediyesi bünyesine  zabıta ve itfaiye  yardımcı personeli ile büro personeli alımı yapacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS şartı yapılan personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da haber sitesinde. 

KPSS ŞARTI YOK

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda adaylardan sınav şartı istenmediğine yer verildi. Alıma başvuru KPSS'SIZ olacak. 

BAŞVURULAR BAŞLADI

İlan metninde personel alımı için başvuruların 2 Eylül günü başlayacağı ve başvuruların 2 mesai günü içinde yapılacağına yer verildi. Başvurular 3 Eylül 2019 gününe kadar alınacak.

Kadın erkek diğer adaylar ile bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

İLAN METİNLERİ 

İmranlı Belediyesi tarafından işkur'da yayımlanan ilanların metinleri ve başvuru detayları şu şekilde;

İTFAİYE YARDIMCI PERSONEL ALIMI

1 yardımcı itfaiye personeli alımı için yayımlanan duyuruda başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiğine yer verildi. İlan detayları, başvuru şartları ve başvuru sırasında istenen evraklar şu şekilde;

ZABITA PERSONELİ Alımı DUYURUSU 

Yardımcı zabıta personeli kadrosuna başvuru yapacak adaylar için detaylara şu şekilde yer verildi.

İşte başvuru detayları.

BÜRO İŞÇİSİ Alımı İLANI 

İmranlı Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda, Muhasebe biriminde çalıştırmak üzere 2 personel alımı yapılacağına yer verildi. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan alımın detayları şu şekilde;

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN